Пенне с тиквички и мариновани `песто` филенца
Пасираме обеления чесън, листата босилек и зехтина с щипка сол до получаване на еднородна смес...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Тестени изделия
Пасираме обеления чесън, листата босилек и зехтина с щипка сол до получаване на еднородна смес...
Сварете макароните. В отделен съд запържете каймата, заедно с мазнината...
Брашната се пресяват заедно и се смесват с маята и захарта. Добавят се айранът и зехтинът и се замесва тесто...
Замесете меко тесто от брашното, олиото, водата и солта. Оставете да почине 10-15 минути...
За приготвяне на тестото първо разтворете маята в предварително затопленото мляко до около 40 градуса...
Нарязваме лука, чушката и гъбите на ситно, запържваме ги в малко олио заедно с каймата до готовност...
Замесваме тестото от изброените продукти. Разпределяме на еднакви топки, намазваме с мазнина...
Замесваме тесто от водата, киселото мляко, хл.сода, бакпулвера, маята, сол, оцет, захар, олио и брашно...
Яйцата се разбиват с киселото мляко, в което сме "загасили" содата. Прибавят се брашното и малко сол...
Затопляме леко водата. Добавяме маргарина, кашкавала, 2 яйца и 1 ч.лъж. сол. Разбъркваме добре...
За тестото първо разтворете маята в млякото, като предварително го затоплете до около 40 градуса...
Обелваме и рендосваме ябълките. Отцеждат се от сока, който са пуснали и се наръсват със захарта и канелата...
Сложете водата да заври. На тънка струя прибавете царевичния грис, като бъркате непрекъснато с дървена лъжица...
Разбийте яйцата. Прибавете към тях киселото мляко, натрошеното сирене и олиото...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | напред »
реклама