Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Патешко магре
Патешко магре

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Измиваме и почистваме патешките гърди от остатъците от пера по кожата, след което правим леки разрези отново по кожата. Поръсваме гърдите с пипера и солта от двете страни докато олиото се сгорещи с розмарина на тигана. Оставяме гърдите с кожата надолу в тигана за около 15-20 мин, когато добие розов цвят се завиват във фолио със стръкче розмарин и се прави запечатка на фурната в зависимост до каква степен искате да е опечено. Като се извадят се оставят да си починат и през това време се оставя сладкото да заври в дълбок съд с портокаловия фреш и виното. Готви се докато стане гъста текстурата.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Патешко магре
От форум:
От друг сайт: