Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Патешко магре
Патешко магре

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Измиваме и почистваме патешките гърди от остатъците от пера по кожата, след което правим леки разрези отново по кожата. Поръсваме гърдите с пипера и солта от двете страни докато олиото се сгорещи с розмарина на тигана. Оставяме гърдите с кожата надолу в тигана за около 15-20 мин, когато добие розов цвят се завиват във фолио със стръкче розмарин и се прави запечатка на фурната в зависимост до каква степен искате да е опечено. Като се извадят се оставят да си починат и през това време се оставя сладкото да заври в дълбок съд с портокаловия фреш и виното. Готви се докато стане гъста текстурата.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Патешко магре
От форум:
От друг сайт: