Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Ергенски ориз - авторска рецепта
Ергенски ориз - авторска рецепта

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Оризът се измива, омесва се с останалите продукти, залива се с вода на 2 см под нивото на тавата, прибавят се последно чушките, нарязани на дълго. Печене на 250 градуса в студена фурна, за 50 минути, може и малко повече. Наглежда се, дорде крайчето на на чушките попрегори. Целта е оризът да остане сварен, а не да се "стопачва" отгоре. Поднася се топъл, но с лютеница, или дом. пюре, върви чудесно и студен. Ще се радвам на отзиви, благодаря много.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?
При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Ергенски ориз - авторска рецепта
От форум:
От друг сайт: