Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Ергенски ориз - авторска рецепта
Ергенски ориз - авторска рецепта

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Оризът се измива, омесва се с останалите продукти, залива се с вода на 2 см под нивото на тавата, прибавят се последно чушките, нарязани на дълго. Печене на 250 градуса в студена фурна, за 50 минути, може и малко повече. Наглежда се, дорде крайчето на на чушките попрегори. Целта е оризът да остане сварен, а не да се "стопачва" отгоре. Поднася се топъл, но с лютеница, или дом. пюре, върви чудесно и студен. Ще се радвам на отзиви, благодаря много.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Ергенски ориз - авторска рецепта
От форум:
От друг сайт: