Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Ергенски ориз - авторска рецепта
Ергенски ориз - авторска рецепта

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Оризът се измива, омесва се с останалите продукти, залива се с вода на 2 см под нивото на тавата, прибавят се последно чушките, нарязани на дълго. Печене на 250 градуса в студена фурна, за 50 минути, може и малко повече. Наглежда се, дорде крайчето на на чушките попрегори. Целта е оризът да остане сварен, а не да се "стопачва" отгоре. Поднася се топъл, но с лютеница, или дом. пюре, върви чудесно и студен. Ще се радвам на отзиви, благодаря много.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Ергенски ориз - авторска рецепта
От форум:
От друг сайт: