Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Агнешка плешка с бира
Агнешка плешка с бира

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 бр. агнешка плешка
1 ч.ч.бира
1 ч.ч.вода
сол
бял или черен пипер
риган
чубрица
кимион
чесън на прах
Плешката се нарязва на парчета, които се поставят в тавичка, поръсват се с подправките. Изсипват водата и бирата и тавичката се покрива с фолио. Пече се на 200 градуса за около 2 часа.
Когато месото е изпечено остава течност, към която се прибавя малко царевично нишесте за сгъстяване. Този сос е прекрасен за заливане на месото и гарнитурата, която може да бъде разнообразна, въпрос на вкус.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Агнешка плешка с бира
От форум:
От друг сайт:
Nikolai Lukov