Задушен заек с бяло вино
Трябва да се накисне заека за едно денонощие в марината. Първо го измиваме. Слагаме го в съда...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със заешко месо
Трябва да се накисне заека за едно денонощие в марината. Първо го измиваме. Слагаме го в съда...
Нарязано на порции или хапки заешкото месо се сварява. След като изстине се панира...
Приготвяме плънката по следния начин: Нарязваме на ситно пресния лук и го запържваме с малко олио...
Сваряваме месото предварително. В подходящ съд (тенджера) запържваме ситно нарязания лук и моркови...
Заекът се нарязва на парчета, слага се в йена стъклото, поръсва се с подправките, добавят се бирата, водата и маста...
Гъбите, лукът и морковите се нарязват на дребно и се задушават докато омекнат...
Заекът се обезкостява и се нарязва. Лукът се нарязва на полумесеци, а морсковът на кръгчета...
В тава нареждаме парчетата месо, ориза, лука, подправките. Поливаме с олио и добавяме вода...
Заекът се нарязва на порции. Месото престоява 2 часа в маринатата и се слага в тава...
Заекът се нарязва на порции, подреждат се в тава и всяко парче се поръсва със сол и червен пипер...
Заекът се изчиства и се нарязва. Парчетата се запържват в олиото. Лукът, морковите и гъбите се нарязват на едро. Запържват се отделно...
Заекът се нарязва на порции и се сварява. Лукът се реже едро и се задушава в олио и вода, добавят се доматите, червеният пипер и солта...
Заекът се изкисва за 24 часа във вода. Нарязваме сланината и чесъна на дребно и с тях шпиковаме заека...
реклама
реклама