Начало » Тестени изделия » Рецепти за Соленки » рецепта Кашкавалени панделки
Кашкавалени панделки

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
3 яйца
1 ч.ч. настърган кашкавал
1 бакпулвер
1/2 ч.чаша вода
3 суп.лъж. твърд маргарин
1 ч.лъж. сол
брашно
Затопляме леко водата. Добавяме маргарина, кашкавала, 2 яйца и 1 ч.лъж. сол. Разбъркваме добре. Сипваме брашно, смесено с бакпувлер и замесваме тесто. Покриваме с кърпа и държим на хладно около 10-15 минути. След това разточваме върху набрашнена повърхност кора с дебелина около 0,5 мм. Режем ленти и усукваме. Подреждаме в намазана с мазнина тавичка на разтояние. Намазваме с яйце и изпичаме в загрята на 180 градуса фурна с горещ въздух.
Още рецепти за Соленки
Соленки с пълнозърнесто брашно
Солени мъфини с кашкавал или сирене
Тарталетки с крема сирене и сметана
Солени тарталетки с руска салата
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Кашкавалени панделки
От форум:
От друг сайт:
Веселина Константинова