Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Пролетен ориз с коприва
Пролетен ориз с коприва

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
400 гр бял ориз
200 гр коприва (попарена)
1 глава лук
олио
черен пипер
сол
Предварително попарваме прясната коприва във вряща вода. Отцеждаме я и нарязваме. Поставяме я в съда, в който ще готвим заедно със ситно нарязания лук и запържваме. След това добавяме и ориза. Доливаме с вода, овкусяваме и печем на силна фурна до готовност.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пролетен ориз с коприва
От форум:
От друг сайт: