Пасирана спаначена супа
Тази супа от пресен спанак е питателна и вкусна. Освен това е лесна за приготвяне и може да бъде готова за около 30 минути, което я прави идеален лек обяд или чудесно предястие за вечеря.
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
Тази супа от пресен спанак е питателна и вкусна. Освен това е лесна за приготвяне и може да бъде готова за около 30 минути, което я прави идеален лек обяд или чудесно предястие за вечеря.
Много вкусен крем. Усеща се гриса, млякото и сладкото от вишни пък от своя страна също дава сладост и киселина едновременно. С двата вида грис му дава интересен вкус. Домашното мляко му придава вкус и гъстота, плътност.
Сварени и обезкостени крачета, учи и опашки. Смесвам ги с няколко разбити яйца с лимонов сок и добавям счукан чесън и черен пипер.
Измиваме свинските кости, слагаме в тенджера и заливаме с вода. Слагаме на котлона...
Сваряват се крачета, уши, опашки и се обезкостяват. Разбъркват се три яйца и се смесват с бульона. Слага се черен пипер.
Сварих и обезкостих пилешкото месо. В друга тнджера задуших зеленчуците и ги смесих. Добавих подправките.
Накиснат 12-16 часа от предния ден. В тенджера под налягане добавям към нахута сол и останалите продукти, след сигнала готвя на среден огън 25 минути.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама