Начало » Десерти » Рецепти за Баклави » рецепта Арабска домашна баклава
Арабска домашна баклава

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Намазва се тавичка с масло с размера на пакета кори, разстилат се половината кори (1 пакет от 400 г) кори върху тавичката, отгоре се разстилат смлените бадеми, покрива се с другата половина кори, нарязва се на ромбоиди, залива се с горещото масло отгоре. Пече се на 160С градуса до леко зачервяване и гореща се залива с меда.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Арабска домашна баклава
От форум:
От друг сайт: