Пълнен червен пипер за мезе
Махаме на пипера горната част внимателно - дръжки и семки, като се стараем да не го разкъсаме изцяло...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Домашни мезета
Махаме на пипера горната част внимателно - дръжки и семки, като се стараем да не го разкъсаме изцяло...
Месото се смила 2 пъти, а сланината се нарязва на кубчета. Paзмесват се много добре с виното...
Направете марина от изброените продукти. Смесете всичко и ставете да заври...
Отделя се внимателно цялото филе от пилето, премахва се кожата и се овалва в сместа от сол, черен пипер...
С много остър нож отделяме месото от рагуто и го осоляваме с морска сол и захар в съотношение 3:1 части в полза на солта...
Объркваме месото с подправките и оставяме да престои 1 час, после се пълнят изчистените и измити черва...
В солена вода поставяме черния пипер на зърна, кимиона на зърна и дафиновите листа, оставяме да ври 5-10 минути...
Засипваме бонфилетата със ситна сил и престояват така 24 часа, след това се отърсват от солта и се отупват с подправките...
Филето се слага в съд и се покрива с едра сол. Оставя се да престои 24 часа в солта...
Сваряваме крачетата до разваряване в зелев сок. Обескостяваме и ги накъсваме, поставяме черния пипер и подправка за барбекю...
Прясното мляко се стопля до 35-37 градуса. Към млякото се добавя маята и се разбърква, изчаква се 1 час, за да се стегне...
Вижте как да си направите домашен кашкавал. След приготвяне се слага в хладилника и е готов за консумация след 2 дни.
реклама