Начало » Десерти » Рецепти за Сладкиши » рецепта Фантазия от сушени плодове
Фантазия от сушени плодове

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
100 гр. фурми без костилка
50 гр. стафиди
50 гр. сушени червени боровинки
50 гр. кокосови стърготини
25 гр. карамелизиран кокос
50 гр. смлени бадеми
4 с.л. мед
Нарежете на много ситно всички сушени плодове - фурмите, червените боровинки и стафидите. Така нарязани на ситно плодовете запазват своята идентичност и своя вкус. Към нарязаните плодове прибавете половината смлени бадеми, половината кокосови стърготини, карамелизирания кокос и меда. Разбъркайте докато се получи хомогенна смес. Оформете малки топчета. Топчетата се овалват със смлените бадеми и кокосовите стърготини. Съхранявайте в хладилника.
Сушените плодове са богати на фруктоза. Тя задоволява нуждата ни от сладко без да ни вреди. Добър апетит!
Готвенето акто страст и въображение... https://magecreations.blogspot.com/
Още рецепти за Сладкиши
Сладкиш с шоколад и сушени сини сливи
Сиропиран ябълков сладкиш със златни стафиди
Сиропиран сладкиш с канела и какао
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Фантазия от сушени плодове
От форум:
От друг сайт: