Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Друсан кебап
Друсан кебап

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г обезкостено свинско месо
8 с.л. олио
2 големи глави лук
1 ч.л. сол
Месото се измива и нарязва на ситни късчета. Слага се в тенджера с олиото и се налива 1/2 ч.ч. вода. Вари се на силен огън. Бърка се, за да не загори, докато започне да се зачервява. Прибавя се лукът, нарязан на филийки, като бъркаме.
Накрая добавяме солта. Пържим, докато се зачерви лука.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Мммм вкусно, апетитни и като "Диана Димитрова" - "Класика" ! Браво!!!
Класика!

Чудесно ястие, лесно за приготвяне!
Ако желаете, може да сложите линк към Друсан кебап
От форум:
От друг сайт:
Niki Zhelyazkova