Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Друсан кебап
Друсан кебап

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г обезкостено свинско месо
8 с.л. олио
2 големи глави лук
1 ч.л. сол
Месото се измива и нарязва на ситни късчета. Слага се в тенджера с олиото и се налива 1/2 ч.ч. вода. Вари се на силен огън. Бърка се, за да не загори, докато започне да се зачервява. Прибавя се лукът, нарязан на филийки, като бъркаме.
Накрая добавяме солта. Пържим, докато се зачерви лука.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Мммм вкусно, апетитни и като "Диана Димитрова" - "Класика" ! Браво!!!
Класика!

Чудесно ястие, лесно за приготвяне!
Ако желаете, може да сложите линк към Друсан кебап
От форум:
От друг сайт:
Niki Zhelyazkova