Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Друсан кебап
Друсан кебап

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г обезкостено свинско месо
8 с.л. олио
2 големи глави лук
1 ч.л. сол
Месото се измива и нарязва на ситни късчета. Слага се в тенджера с олиото и се налива 1/2 ч.ч. вода. Вари се на силен огън. Бърка се, за да не загори, докато започне да се зачервява. Прибавя се лукът, нарязан на филийки, като бъркаме.
Накрая добавяме солта. Пържим, докато се зачерви лука.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Мммм вкусно, апетитни и като "Диана Димитрова" - "Класика" ! Браво!!!
Класика!

Чудесно ястие, лесно за приготвяне!
Ако желаете, може да сложите линк към Друсан кебап
От форум:
От друг сайт:
Niki Zhelyazkova