Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Друсан кебап

Друсан кебап

Разпечатай

от готварската книга на Az-gotvia .bg

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 г обезкостено свинско месо
8 с.л. олио
2 големи глави лук
1 ч.л. сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Друсан кебап

Месото се измива и нарязва на ситни късчета. Слага се в тенджера с олиото и се налива 1/2 ч.ч. вода. Вари се на силен огън. Бърка се, за да не загори, докато започне да се зачервява. Прибавя се лукът, нарязан на филийки, като бъркаме.

Накрая добавяме солта. Пържим, докато се зачерви лука.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Августиада 2025 – Фестивал на виното и културното наследство

Августиада 2025 – Фестивал на виното и културното наследство

Традиционният за Стара Загора Фестивал на виното и културното наследство Августиада 2025 ще проведе тринадесетото си издание през тази година на 26, 27 и 28 септември. И този път изложението се организира на открито на Античната улица в центъра на Стара Загора.
още »

Суперхраните на есента: Тиква, кестени и нар – как да ги включим в ежедневния режим

Суперхраните на есента: Тиква, кестени и нар – как да ги включим в ежедневния режим

Есента е идеалният сезон да укрепим имунитета и да презаредим енергията си преди зимата. Сред най-полезните сезонни продукти изпъкват тиквата, кестените и нарът – трио от есенни суперхрани, които комбинират богат вкус, ценни антиоксиданти и...
още »

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (4)


Аватар25 Декември 2018
Niki Zhelyazkova
И аз така го правя и е от любимите ни ястия! Става невероятно вкусно ястие! Аз го слагам в тенджерата под налягане с бира, и след 10 минути отваря и добавям много лук. Отново затварям и за не повече от 4 минути е готово!
Аватар02 Декември 2012
Красимира Крумова
Мммм вкусно, апетитни и като "Диана Димитрова" - "Класика" ! Браво!!!
Аватар02 Декември 2012
Диана Димитрова
Класика!
Аватар19 Септември 2011
Илияна Димова
Чудесно ястие, лесно за приготвяне!



Ако желаете, може да сложите линк към Друсан кебап


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди