Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Друсан кебап
Друсан кебап
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г обезкостено свинско месо
8 с.л. олио
2 големи глави лук
1 ч.л. сол
Месото се измива и нарязва на ситни късчета. Слага се в тенджера с олиото и се налива 1/2 ч.ч. вода. Вари се на силен огън. Бърка се, за да не загори, докато започне да се зачервява. Прибавя се лукът, нарязан на филийки, като бъркаме.
Накрая добавяме солта. Пържим, докато се зачерви лука.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Августиада 2025 – Фестивал на виното и културното наследство
Традиционният за Стара Загора Фестивал на виното и културното наследство Августиада 2025 ще проведе тринадесетото си издание през тази година на 26, 27 и 28 септември. И този път изложението се организира на открито на Античната улица в центъра на Стара Загора.
още »
Суперхраните на есента: Тиква, кестени и нар – как да ги включим в ежедневния режим
Есента е идеалният сезон да укрепим имунитета и да презаредим енергията си преди зимата. Сред най-полезните сезонни продукти изпъкват тиквата, кестените и нарът – трио от есенни суперхрани, които комбинират богат вкус, ценни антиоксиданти и...
още »
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Мммм вкусно, апетитни и като "Диана Димитрова" - "Класика" ! Браво!!!
Класика!
Чудесно ястие, лесно за приготвяне!
Ако желаете, може да сложите линк към Друсан кебап
От форум:
От друг сайт:















Niki Zhelyazkova