Начало » Тестени изделия » Рецепти за Изделия от бутер тесто » рецепта Бутерка с шоколад
Бутерка с шоколад

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
бутер тесто - половинката (аз използвам на "Бела")
1 шоколад
1 яйце
хартия за печене
Разстиламе тестото върху хартията, която сме сложили предварително в тавичка.
Поставяме шоколада в средата, нарязваме краищата на тестото и ги поставяме върху шоколада (може да оформите и по ваше осмотрение).
Намазваме с яйце, за да придобие златист цвят и печем 15 минути при 200 градуса.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Бутерка с шоколад
От форум:
От друг сайт: