Сьомга с варени зeленчуци
Слагаме в тиган 2 с.л зехтин да се сгорещи. Измиваме рибата и нарязваме на две равни по големина парчета...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба
Слагаме в тиган 2 с.л зехтин да се сгорещи. Измиваме рибата и нарязваме на две равни по големина парчета...
Внимателно филетираме рибата. Намазваме от двете страни с пестото, приготвено от пасираните магданоз...
Почистваме 2 бр. дъгова пъстърва и я измиваме със студена вода. Посоляваме я от всички страни...
Почистваме карагьоза, махаме му главата и го измиваме. Подсушаваме го с кърпа. Посоляваме рибата...
Измийте и почистете сафрида от вътрешности и перки. Всички продукти за маринатата...
Скумрията се почиства и нарязва, посолява се, ръси се с черен пипер и се намазва с олио...
Рибите се измиват. Ако не са почистени предварително, то тогава ги почистваме много добре...
Рибата се почиства добре от люспите и вътрешностите. Режем толстолопа напреко на филии...
Сварете царевицата заедно с обвивката. Обелете сварената царевица, без да разкъсвате до края...
В подходящ съд разбъркваме пестото, орехите и зехтина. Аз лично не добавям допълнителна сол...
Суши е традиционно японско ястие от варен подправен ориз, на ролки или топки, обикновено гарниран с риба или други морски продукти, с плодове или зеленчуци.
реклама