Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Сосове » рецепта Сос Бешамел без яйца
Сос Бешамел без яйца

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Маслото се разтопява на слаб огън, добавя се брашното и се запържва до златист цвят. Бавно се налива млякото при непрекъснато бъркане до сгъстяване. Посолява се след като се махне от котлона.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Сос Бешамел без яйца
От форум:
От друг сайт: