Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Паста със сос Болонезе и сметана
Паста със сос Болонезе и сметана

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 пакет макарони на пръчици
250 гр. кайма
1 пакет готов сос Болонезе
1 кофичка заквасена сметана
1/2 чаша олио
200 гр. кашкавал
Сварете макароните. В отделен съд запържете каймата, заедно с мазнината. Разтворете пакетчето сос с две чаени чаши вода. Добавете сметаната към соса и разбъркайте добре. Сложете макароните заедно с каймата в тавичка. Залейте отгоре със сместа от соса и сметаната. Печете около 20 мин. на 200 градуса. Преди да извадите тавата, поръсете с настърган кашкавал и запечете още 2-3 минути.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паста със сос Болонезе и сметана
От форум:
От друг сайт: