Пълнени патладжани с кайма
Посоляват се, отцежда им се горчивият сок, приготвяме плънката, пълним и печем.
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Посоляват се, отцежда им се горчивият сок, приготвяме плънката, пълним и печем.
Пилето измито, размразено и подсушено добре. Слага се върху солта, фолио и печем. Накрая оставяме без фолио да добие лек златист цвят.
Внимателно филетираме рибата. Намазваме от двете страни с пестото, приготвено от пасираните магданоз...
Гуакамо́ле е ястие от мексиканската кухня. Представлява разядка (пюре или гъст сос) от пюрираната вътрешност на авокадо, и най-често с добавени лимонов сок и нарязани на ситно домати, лук и чушки.
Вкусът от моето детство, това е фасулът, който свършва най-бързо от всички манждички, които аз приготвям !
В кръгла тава по краищата и нареждаме 4 бр. наденички.Те са немски с парченца пушено месо...
Кренвиршите белим и срязваме по дължина, като трябва в единия край да не се режат...
Взимаме си една малка кисела зелка. Нарязваме зелката на две половина и после пак през средата, за да ни е по лесно да си я режем след това. Режем киселото зеле...
Почистваме лука и скилидките чесън и ги режем на ситно. Тиквичките ги режем на малки кубченца...
Слагаме в купа свинската кайма и я намачкваме с ръце много добре. После слагаме вътре и говеждата кайма...
Спанакът почистваме от дръжките и измиваме добре листата. В тенджерка наливаме вода...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама