Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Кренвирши сърца със сирене и цяло яйце

Кренвирши сърца със сирене и цяло яйце

Разпечатай

от готварската книга на Илияна Димова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2 бр. кренвирши
2 яйца - пресни
150-200 г краве сирене
червен пипер
олио
алуминиево фолио за печене

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Кренвирши сърца със сирене и цяло яйце

Кренвиршите белим и срязваме по дължина, като трябва в единия край да не се режат 1-2 см. Прегъваме навън и оформяме от всеки кренвирш сърце и прикрепваме с клечки за зъби. При необходимост и отгоре и отдолу фиксираме с клечки, да се запази формата. От алуминиевото фолио оформяме два квадрата. Намазваме ги с олио и слагаме в тавичка и в тях в средата слагаме оформените като сърца кренвирши. Събираме алуминиевото фолио отвън по формата на кренвиршите, да се получи като форми за печене. Вътре в оформените като сърца кренвирши, запълваме със сирене и счукваме по едно цяло яйце. Поръсваме с червен пипер на вкус и струйка олио. Слагаме да се запекат в нагрята силна фурна до готовност. Махаме клечките и сервираме сърцата от кренвирши, яйца и сирене, със салата по вкус.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Защо да поръчваме кухня по поръчка

Защо да поръчваме кухня по поръчка

В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Кренвирши сърца със сирене и цяло яйце


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама