Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с мляно месо » рецепта Картофки с наденички

Картофки с наденички

Разпечатай

от готварската книга на tony marinov

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 кг. картофи
4 наденички
5-6 с.л маргарин с масло
2 ч.ч вода
сол - на вкус
черен пипер - на вкус
риган - на вкус
джоджен - на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Картофки с наденички

В кръгла тава по краищата и нареждаме 4 бр. наденички.Те са немски с парченца пушено месо, не са сурови. Приличат на варената наденица. Обелваме и измиваме картофите и ги режем на полумесеци и ги разпределяме в тавата. Поръсваме с риган и джоджен. Слагаме сол на вкус и черен пипер също на вкус и с ръце объркваме да поеме навсякъде от подправките. Заливаме с 2 ч.ч вода и отгоре разпределяме 5-6 с.л маргарин с масло. Използвах немско. Печем във фурната за 1 - 1,10 ч. на 240 градуса до готовност. Т.е. трябва да се изпекат надениците и картофите да хванат коричка.



Още рецепти за Ястия с мляно месо

Рецепта за Пълнени пиперки на фурна Пълнени пиперки на фурна

Рецепта за Мусака `Ники` Мусака `Ники`

Рецепта за Пържени кюфтета с подправки Пържени кюфтета с подправки

Рецепта за Пълнени патладжани с кайма Пълнени патладжани с кайма

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар12 Септември 2018
tony marinov
Може да се сложи и чубрица.



Ако желаете, може да сложите линк към Картофки с наденички


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама