Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Зелен фасул яхния
Зелен фасул яхния
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
В загрята мазнина се задушават първо лукът, който е ситно нарязан, след това нарязаните на кубчета картофи, моркови и зелен фасул. След като фасулът омекне се добавя сокът от двата домата, ситно нарязаният чесън, магданоз и подправки. Задушават се още 5минути, след което се добавя около 1 1/2 л вода. Захлупва се тенджерата с капака и се оставя около 1 час да поври, като се наблюдава от време на време, водата да не се изпари.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Зелен фасул яхния
От форум:
От друг сайт: