Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Зелен фасул яхния
Зелен фасул яхния

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
В загрята мазнина се задушават първо лукът, който е ситно нарязан, след това нарязаните на кубчета картофи, моркови и зелен фасул. След като фасулът омекне се добавя сокът от двата домата, ситно нарязаният чесън, магданоз и подправки. Задушават се още 5минути, след което се добавя около 1 1/2 л вода. Захлупва се тенджерата с капака и се оставя около 1 час да поври, като се наблюдава от време на време, водата да не се изпари.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Зелен фасул яхния
От форум:
От друг сайт: