Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Зелен фасул яхния
Зелен фасул яхния

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
В загрята мазнина се задушават първо лукът, който е ситно нарязан, след това нарязаните на кубчета картофи, моркови и зелен фасул. След като фасулът омекне се добавя сокът от двата домата, ситно нарязаният чесън, магданоз и подправки. Задушават се още 5минути, след което се добавя около 1 1/2 л вода. Захлупва се тенджерата с капака и се оставя около 1 час да поври, като се наблюдава от време на време, водата да не се изпари.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?
При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Зелен фасул яхния
От форум:
От друг сайт: