Палачинки от лимец с червен хайвер
Пресяваме брашното от лимец с голяма цедка. Разбиваме 2 яйца с тел и ги прибавяме вътре...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Тестени изделия
Пресяваме брашното от лимец с голяма цедка. Разбиваме 2 яйца с тел и ги прибавяме вътре...
Пресяваме брашното в купа. Отмерваме 1 ч.ч от 200 мл. прясно мляко. Стопляме прясното мляко...
Нарязваме филиите хляб на малки кубчета. Използвах стар хляб, сух, на 4 дни...
Настъргваме кашкавала на ренде. Пресяваме брашното в дълбока купа или в тава...
Отмерваме 100 мл. прясно мляко. Стопляме млякото и добавяме маята, 1 с.л брашно...
В дълбока купа разбиваме 1 яйце. Прибавяме 1 ч.л сол. В една супена лъжица капваме 2-3 капки оцет...
В купа разбиваме яйцата с тел. Добавяме захарта и прясното мляко и пак разбиваме...
Пресяваме брашното и правим кладенче. Добавяме солта, захарта, сухата мая, олиото...
Пресяваме брашното и слагаме вътре бакпулвер. В купа разбъркваме с миксер три яйца...
Белим ябълките от кората, почистваме ги от семки и дръжки. С едрото ренде ги настъргваме в купа...
Разтваряме си пакета кори. Натрошаваме сиренето. Разбиваме яйцата с щипка сол в купа...
Активираме маята с малко топла вода и захарта и изчакваме маята да шупне. Пресяваме брашното...
Пресяваме брашното. Правим кладенче по средата и слагаме 1 ч.л. сол и олиото. Затопляме водата...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | напред »
реклама
реклама