Начало » Тестени изделия » Рецепти за Баници » рецепта Баница със сирене и захар

Баница със сирене и захар

Разпечатай

от готварската книга на Веселина Великова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 пакет кори за баница
1/2 ч.ч. олио
1/2 ч.ч. захар
прясно мляко - около 400 мл
270 г сирене
3 яйца

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Баница със сирене и захар

В купа разбиваме яйцата с тел. Добавяме захарта и прясното мляко и пак разбиваме. Намазваме с олио тавата, в която ще печем баницата. Разгъваме корите. В намазнената тава слагаме 2 от корите и ги поръсваме с олио с помощта на лъжица. Натрошаваме  сиренето в купа. Поръсваме корите с малко от сиренето. После взимаме с голяма лъжица от яйчената смес и поливаме отгоре. Редим пак две кори. Поръсваме с олио. Нанасяме равномерно част от сиренето. Поливаме със сместа от яйцата, захарта и прясното мляко. И така докато свършат продуктите. Най - отгоре поливаме с останалата смес. Печем на 190 градуса в загрята предварително фурна до готовност.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Баница със сирене и захар


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама