Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Палачинки от лимец с червен хайвер

Палачинки от лимец с червен хайвер

Разпечатай

от готварската книга на Веселина Великова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1/2 ч.ч. вода
1 ч.ч. брашно от лимец
1 ч.ч. прясно мляко
2 с.л. масло
2 яйца
1/3 кутийка червен хайвер от сьомга
4 с.л. заквасена сметана
1 с.л. сирене
1 ч.л. лимонов сок

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Палачинки от лимец с червен хайвер

Пресяваме брашното от лимец с голяма цедка. Разбиваме 2 яйца с тел и ги прибавяме вътре. Добавяме 1/2 ч.ч вода и 1 ч.ч прясно мляко. Разбъркваме сместа за палачинките. Слагаме тигана на котлона и загряваме. Намазваме го с малко от маслото. Изливаме 1 черпак от сместа. Изпичаме палачинката от двете страни. Пак намазваме тигана и така изпичаме всички палачинки от лимец. В отделна купа смесваме 1/3 кутийка от червен хайвер, 1 с.л сирене и 4 с.л заквасена сметана. Слагаме и 1 ч.л сок от изцеден лимон. Разбъркваме сместа. Това ще ни е пълнежа. Намазваме палачинките със сместа и навиваме. Рецептата за палачинките е от кулинарен сайт за новака в кухнята, пълнежът за паланиките - от руски кулинарен сайт.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Палачинки от лимец с червен хайвер


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама