Тиганички със сирене и кашкавал
Смесваме жълтъците с прясното мляко. Прибавяме и джинджифил. Сипваме брашното...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Тестени изделия
Смесваме жълтъците с прясното мляко. Прибавяме и джинджифил. Сипваме брашното...
Натрошете сиренето. Прибавете двете яйца и разбъркайте. Нарежете тестото на ленти...
Маята се смесва със захарта и се залива със 100 мл. от топлото мляко, оставя се да шупне за около 5 минути...
Пресява се брашното и в купа се отделя малко от него (около 200 гр). Към него се добавя...
Замесва се тестото от пресятото брашно. В средата се прави кладенче. Там се слагат предварително шупналата мая...
Разбиват се яйцата с киселото мляко, содата и олиото, накрая се добавят брашното и сиренето...
В купа слагаме предварително шупналата мая с малко мляко и захарта, добавяме белтъка...
Маята се разтваря в топлото прясно мляко, заедно с 1 с.л. захар, и се оставя на топло да бухне...
Маята се разтваря в топлото прясно мляко, заедно с 1 с.л. захар, и се оставя на топло да бухне...
Брашното се пресява в голяма купа. Слагат се останалите продукти без маста и сиренето...
Маята се разтваря с 1 с.л. захар, 1 с.л. лимонада и малко брашно. Слага се на топло на шупне...
Маята се разтваря в топлото мляко, прибавят се няколко лъжици от брашното, разбърква се...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | напред »
реклама