Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Тиганички със сирене и кашкавал
Тиганички със сирене и кашкавал

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1-2 яйца
1 чаена чаша прясно мляко
1 каф.лъжичка бакпулвер
щипка сол
щипка джинджифил
около 50 г сирене
50 г настърган кашкавал
брашно за тесто по-гъсто от боза
Смесваме жълтъците с прясното мляко. Прибавяме и джинджифил. Сипваме брашното, смесено с бакпулвера и натрошеното сирене. Прибавяме кашкавала. Отделно разбиваме с щипка сол белтъците да станат на твърда пяна и прибавяме внимателно към другата смес. Изпичаме тиганичките на тиган с незелепващо покритие, леко намазан с мазнина. Сипваме от тестото със супена лъжица и изпичаме от двете страни равномерно до готовност.
Още рецепти за Други изделия
Сиропиран щрудел с лимон, ябълки и орехи
Солени мъфини със сирене и извара
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Тиганички със сирене и кашкавал
От форум:
От друг сайт: