Печено ярешко ребро с гарнитура от пържени моркови и чесън
Подгответе реброто, като го сложите в тавата. Налейте водата. Намажете го добре с маслото...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко
Подгответе реброто, като го сложите в тавата. Налейте водата. Намажете го добре с маслото...
Лукът се нарязва ситно и се запържва в олио. Свареният дроб се нарязва на кубчета и се прибавя към лука да се запържи...
Нарязваме месото на големи парчета и го запържваме в маслото. Слагаме го в дълбока тава заедно с виното, лука...
Месото се нарязва на парчета и се слага да се вари с 2 ч. ч. вода, моркова, целината, лука, дафиновия лист, солта и пипера...
Нарязваме бутчето на порции /ако фурната е голяма слагаме бутчето цяло/. Накъсваме джоджена в тавата...
Задушаваме лука в олиото, поставяме ориза, дреболиите и подправките, наливаме водата и варим на тих огън до готовност...
Задушаваме лука в олиото, поставяме ориза, дреболиите и подправките, наливаме водата...
Смесваме олиото, лука, солта, черния пипер, червения пипер и джоджена и овалваме порциите агнешко...
Нарязваме черния дроб на парчета и го заливаме с бирата, в която сме разтворили горчицата...
Нарязваме месото на малки порции, поставяме в тенжера с много вода и заваряваме, за да се отпени месото...
Рецептата научих от свои роднини от Троянския край. Традиционно се прави за Великден. Приготвят я също и на Гергьовден, като това там също е много почитан празник, на който също така боядисват варени яйца и хората все още се поздравяват с "Христос Воскресе".
Накиснете хлебчето в гореща вода. Сгорещете в тиган масло и задушете в него нарязаните лук и чесън...
Плешката се нарязва на парчета, които се поставят в тавичка, поръсват се с подправките...
Месото се нарязва на порции. Прави се сос от медът, олиото, червения пипер и солта, разбърква се добре и всяко парче месо се намазва със соса...
Месото се нарязва на порции. Слага се в тава, към него се прибавят едро нарязаният зелен лук, червеният пипер, солта, джоджена, олиото и 2 ч.ч. вода.
реклама