Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Печено агнешко бутче
Печено агнешко бутче

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
агнешко бутче
2 връзки джоджен
0,500 бяло вино
1 глава лук
червен пипер
черен пипер
сол
олио
1 ч.ч ориз
Нарязваме бутчето на порции /ако фурната е голяма слагаме бутчето цяло/. Накъсваме джоджена в тавата, слагаме месото, нарязваме лука на едро, подправяме с подправките, заливаме с виното, олиото и 2 ч.ч вода. Оставяме да престои 12 часа. Слагаме да се пече на бавен огън 3 часа. След като извадим месото, прецеждаме соса от тавата в касерола и слагаме ориза /ако е необходимо добавяме още вода/. Месото сервираме върху канапе от ориз.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Печено агнешко бутче
От форум:
От друг сайт:
Веселина Константинова