Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Печено агнешко бутче
Печено агнешко бутче

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
агнешко бутче
2 връзки джоджен
0,500 бяло вино
1 глава лук
червен пипер
черен пипер
сол
олио
1 ч.ч ориз
Нарязваме бутчето на порции /ако фурната е голяма слагаме бутчето цяло/. Накъсваме джоджена в тавата, слагаме месото, нарязваме лука на едро, подправяме с подправките, заливаме с виното, олиото и 2 ч.ч вода. Оставяме да престои 12 часа. Слагаме да се пече на бавен огън 3 часа. След като извадим месото, прецеждаме соса от тавата в касерола и слагаме ориза /ако е необходимо добавяме още вода/. Месото сервираме върху канапе от ориз.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Печено агнешко бутче
От форум:
От друг сайт:
Веселина Константинова