Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Печено ярешко ребро с гарнитура от пържени моркови и чесън
Печено ярешко ребро с гарнитура от пържени моркови и чесън

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
ярешко месо
сол
червен пипер
соев сос
масло
1/2 ч.ч .вода
1/2 кг моркови
2 глави чесън
Подгответе реброто, като го сложите в тавата. Налейте водата. Намажете го добре с маслото. Поръсете го със соев сос, сол и черевен пипер. Завийте тавата с фолио и печете около 2 -3 часа на 200 градуса. Изчистете морковите, нарежете ги на лентички. Обелете чесъна. В сгорещена мазнина изпържете зеленчуците, прибавете соев сос и сол.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Печено ярешко ребро с гарнитура от пържени моркови и чесън
От форум:
От друг сайт: