Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Печено ярешко ребро с гарнитура от пържени моркови и чесън
Печено ярешко ребро с гарнитура от пържени моркови и чесън
![](https://www.az-gotvia.bg/pics/big_2012-10-28-13-45-02_snimka_1.jpg)
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
ярешко месо
сол
червен пипер
соев сос
масло
1/2 ч.ч .вода
1/2 кг моркови
2 глави чесън
Подгответе реброто, като го сложите в тавата. Налейте водата. Намажете го добре с маслото. Поръсете го със соев сос, сол и черевен пипер. Завийте тавата с фолио и печете около 2 -3 часа на 200 градуса. Изчистете морковите, нарежете ги на лентички. Обелете чесъна. В сгорещена мазнина изпържете зеленчуците, прибавете соев сос и сол.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Печено ярешко ребро с гарнитура от пържени моркови и чесън
От форум:
От друг сайт: