Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Печено ярешко ребро с гарнитура от пържени моркови и чесън
Печено ярешко ребро с гарнитура от пържени моркови и чесън

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
ярешко месо
сол
червен пипер
соев сос
масло
1/2 ч.ч .вода
1/2 кг моркови
2 глави чесън
Подгответе реброто, като го сложите в тавата. Налейте водата. Намажете го добре с маслото. Поръсете го със соев сос, сол и черевен пипер. Завийте тавата с фолио и печете около 2 -3 часа на 200 градуса. Изчистете морковите, нарежете ги на лентички. Обелете чесъна. В сгорещена мазнина изпържете зеленчуците, прибавете соев сос и сол.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Печено ярешко ребро с гарнитура от пържени моркови и чесън
От форум:
От друг сайт: