Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Дроб с ориз
Дроб с ориз

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
200 гр. сварен агнешки бял дроб
1 ч. ч. ориз
сол
2 ч.л. червен пипер
олио
1 глава лук
пресен джоджен
Лукът се нарязва ситно и се запържва в олио. Свареният дроб се нарязва на кубчета и се прибавя към лука да се запържи, добавят се солта и червения пипер. Оризът се измива и също се прибавя, доливат се 3 ч.ч. вода и се вари до готовност. Накрая се добавя нарязаният пресен джоджен.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Дроб с ориз
От форум:
От друг сайт: