Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Дроб с ориз
Дроб с ориз

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
200 гр. сварен агнешки бял дроб
1 ч. ч. ориз
сол
2 ч.л. червен пипер
олио
1 глава лук
пресен джоджен
Лукът се нарязва ситно и се запържва в олио. Свареният дроб се нарязва на кубчета и се прибавя към лука да се запържи, добавят се солта и червения пипер. Оризът се измива и също се прибавя, доливат се 3 ч.ч. вода и се вари до готовност. Накрая се добавя нарязаният пресен джоджен.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Дроб с ориз
От форум:
От друг сайт: