Кашкавал пане
Кашкавалът се нарязва на филийки с дебелина 1,5 см. След това всяко парче се потапя в купа с вода...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Предястия
Кашкавалът се нарязва на филийки с дебелина 1,5 см. След това всяко парче се потапя в купа с вода...
Във вряща, подсолена вода попарете печурките. В купа нарежете колбаса и кашкавала на дребни кубчета...
Връхчетата на копривата се измиват и се оставят да се изцедят. Яйцата се разбиват в една купа...
Измийте тиквичките и гъбите. Нарежете тиквичките на тънки филийки с помощта на картофобелачка...
Идеята за подобни хапки, взех от Марги, "кулинарна" приятелка от форумите за споделяне на рецепти. Тъй като нямах кашкавал под ръка, а само холандско сирене Едам промених малко рецептата.
Измийте и сварете булгура. Отцедете го от водата. Измийте и сварете гъбите...
Сварете картофите и ги обелете и пасирайте още горещи. Прибавете сол, прясното мляко...
Оставяме кашкавала за около 30 мин в камерата, за да стегне. Кашкавалът и шунката се режат на еднакви правоъгълни парчета...
Почистената и измита елда сварете с вода в съотношение 1:3 за колко 7-8 минути. Оставете да изстине...
Всички продукти се омесват добре и сместа се оставя в хладилник за няколко часа, за да се овкуси...
Печените чушки ги разкъсваме и върху получената като лист чушка слагаме плънка от яйце и сирене...
Всички продукти и подправки се смесват и по желание може да се настърже прясна краставица.
Нарежете салатата айсберг и марулята на тънки ивици. Обелете авокадото, отделете костилката...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | напред »
реклама