Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Гъби с шунков колбас, кашкавал и топено сирене
Гъби с шунков колбас, кашкавал и топено сирене

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр по-едри печурки
100 гр. шунков колбас
100 гр. кашкавал
1 яйце
топено сирене
сол
1 пакетче краве масло
Във вряща, подсолена вода попарете печурките. В купа нарежете колбаса и кашкавала на дребни кубчета. Чукнете яйцето и разбъркайте продуктите. Напълнете печурките със сместа и сложете по една бучка краве масло. Запечете във фурна. Преди готовност, върху всяка гъба сложете и парченце топено сирене. Печете още 2-3 минути.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Гъби с шунков колбас, кашкавал и топено сирене
От форум:
От друг сайт: