Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Гъби с шунков колбас, кашкавал и топено сирене
Гъби с шунков колбас, кашкавал и топено сирене

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр по-едри печурки
100 гр. шунков колбас
100 гр. кашкавал
1 яйце
топено сирене
сол
1 пакетче краве масло
Във вряща, подсолена вода попарете печурките. В купа нарежете колбаса и кашкавала на дребни кубчета. Чукнете яйцето и разбъркайте продуктите. Напълнете печурките със сместа и сложете по една бучка краве масло. Запечете във фурна. Преди готовност, върху всяка гъба сложете и парченце топено сирене. Печете още 2-3 минути.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Гъби с шунков колбас, кашкавал и топено сирене
От форум:
От друг сайт: