Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран кашкавал с шунка
Паниран кашкавал с шунка

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за 2 порции:
300 г кашкавал
150 г шунка
4-5 с.л. брашно
50 г галета
2 бр. яйца
Оставяме кашкавала за около 30 мин в камерата, за да стегне. Кашкавалът и шунката се режат на еднакви правоъгълни парчета. Между две парчета кашкавал се поставя по едно парче шунка, подобно на направата на сандвичи. Потапяме сандвичите последователно в яйце, брашно, после в разбитите яйца и накрая в галета. Пържат се в силно сгорещена мазнина.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран кашкавал с шунка
От форум:
От друг сайт: