Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран кашкавал с шунка
Паниран кашкавал с шунка

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за 2 порции:
300 г кашкавал
150 г шунка
4-5 с.л. брашно
50 г галета
2 бр. яйца
Оставяме кашкавала за около 30 мин в камерата, за да стегне. Кашкавалът и шунката се режат на еднакви правоъгълни парчета. Между две парчета кашкавал се поставя по едно парче шунка, подобно на направата на сандвичи. Потапяме сандвичите последователно в яйце, брашно, после в разбитите яйца и накрая в галета. Пържат се в силно сгорещена мазнина.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран кашкавал с шунка
От форум:
От друг сайт: