Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Панирани сиренца
Панирани сиренца

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
твърдо сирене
1 яйце
около 100 г бира
брашно
олио за пържене
Сиренето се нарязва на кубчета. Разделят се белтъкът от жълтъка на яйцето. Жълтъкът се разбърква с бирата, след което се добавя брашно. Сместа трябва да е по - гъста отколкото за палачинки. Накрая се добавя белтъкът и ако е необходимо още малко брашно. Кубчетата сирене се потапят в сместа и се пържат в сгорещено олио. Поднасят се веднага.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани сиренца
От форум:
От друг сайт:
Веселина Константинова