Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Панирани сиренца
Панирани сиренца

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
твърдо сирене
1 яйце
около 100 г бира
брашно
олио за пържене
Сиренето се нарязва на кубчета. Разделят се белтъкът от жълтъка на яйцето. Жълтъкът се разбърква с бирата, след което се добавя брашно. Сместа трябва да е по - гъста отколкото за палачинки. Накрая се добавя белтъкът и ако е необходимо още малко брашно. Кубчетата сирене се потапят в сместа и се пържат в сгорещено олио. Поднасят се веднага.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани сиренца
От форум:
От друг сайт:
Веселина Константинова