Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Кашкавал пане
Кашкавал пане

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
400 г кашкавал
2 яйца
6 с.л. брашно
6 с.л. галета
100 мл. олио
вода
Кашкавалът се нарязва на филийки с дебелина 1,5 см. След това всяко парче се потапя в купа с вода, след това се овъргаля в брашно, след това в разбитите яйца, а накрая се овалва и в галетата. Слага се в тиган със сгорещено олио и се пържи от двете страни до златист цвят.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Кашкавал пане
От форум:
От друг сайт: