Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Чушка бюрек по градски
Чушка бюрек по градски

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
10 бр. червени чушки печени и белени
2 яйца
100 грама стъргано сирене
1 ч.ч. брашно
1 пакетче галета
сос:
1 ч.ч. кисело мляко
счукан чесън
пресен копър
Печените чушки ги разкъсваме и върху получената като лист чушка слагаме плънка от яйце и сирене, завиваме и овалваме в брашно. Оставяме оваляните чушки да престоят малко и ги потапяме в разбито яйце и галета и пържим в гореща мазнина. Нареждаме чушките в чиния и ги поливаме с готовия сос
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Чушка бюрек по градски
От форум:
От друг сайт: