Начало » Предястия » Рецепти за Салати » рецепта Салата с елда, пачи крак и зелен лук
Салата с елда, пачи крак и зелен лук

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за 4 порции:
150 гр. елда
100 гр. маринован пачи крак /или мариновани печурки/
1 връзка зелен лук
сок от един лимон
зехтин и сол
Почистената и измита елда сварете с вода в съотношение 1:3 за колко 7-8 минути. Оставете да изстине. Нарежете зеления лук на кръгчета. Отцедете пачия крак от маринатата. Пачият крак може да се за замести с печурки. В купа смесете елдата, зеления лук и пачия крак. Овкусете със сол, зехтин и сока на един лимон. Разбъркайте и поднесете! Добър апетит!
Още рецепти за Салати
Салата от печен пипер и патладжан
Свежа салата с кубченца сирене
Салата с майонеза и крема сирене
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Салата с елда, пачи крак и зелен лук
От форум:
От друг сайт: