Пилешки късчета със сос, заквасена сметана, морков и лук
Режем лука на дребно и моркова. В тиган слагаме олиото да се сгорещи. Режем пилешкото на късчета ги поръсваме със сол и черен пипер. Задушаваме ги...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Режем лука на дребно и моркова. В тиган слагаме олиото да се сгорещи. Режем пилешкото на късчета ги поръсваме със сол и черен пипер. Задушаваме ги...
В купичка разбиваме 1 малко яйце, щипка сол, 5 с.л прясно мляко, 1 с.л олио с помощта на вилица...
Леко сварени горна част на пилешки бутчета, задушен лук и спанак. Добавен ориза и бутчетата в тава и около 45 мин. на силно във фурната.
В купичка слагаме яйцето, което разбиваме много добре с виличка. Във втора купичка галетата и в трета брашното...
Слагаме в тиган 2 с.л зехтин да се сгорещи. Измиваме рибата и нарязваме на две равни по големина парчета...
Сварява се езика и обелва. Към задушеният с лук и ориз , добавям бульон и във фурната един час до готовност.
Измиваме месото. Нарязваме го на жулиени. Лукът, гъбите, магданоза, пипера също почистваме и измиваме...
Всичко се слага сурово и с алуминиево фолио се задушава около час във фурна.
Свински пържоли, може и пилешки, картофи с подправки в тава и печем около час. Стават превъзходни и много лесни за изпълнение.
Агнешка дроб сарма, отпенена и сварена. Нарязана на ситно се смесва с ориза и се пече във фурна. Накрая й се прави заливка.
Тиквичките се гриловат и след това в съд се поднасят с кисело мляко и чесън в него.
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама