Фокача със сушени домати и зехтин
Стопляме леко млякото и в него слагаме маята и захарта. Пресяваме брашното и в него си правим кладенче...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Тестени изделия
Стопляме леко млякото и в него слагаме маята и захарта. Пресяваме брашното и в него си правим кладенче...
Намазваме терин с олио както на дъното, така и по стените. Теринът, който ползвах, е с керамично покритие...
Пресявам брашното в купа. Правя си кладенче. Стоплям леко водата и в нея слагам захарта...
Пресяваме брашното в дълбока купа. Правим кладенче в средата. Стопляме леко водата...
Пресяваме брашното в дълбока купа. Правим кладенче в средата. Стопляме леко водата...
Маята се посипва с 1 ч.л захар и се оставя да се разтопи. Брашното се пресява в тава...
Рецептата е от кулинарен сайт, насочен за първи стъпки в кулинарията. Баницата на рула става вкусна, надига се...
Стоплям прясното мляко и в него слагам 1/4 от 1 кубче прясна мая. Добавям захарта...
Пресяваме брашното в дълбок съд. Правим кладенче. В кладенчето слагаме 1 ч.ч. кисело мляко...
Хляба го режем на филии. Махаме корите на филиите хляб. Мажем дъното на малка тортена форма...
Разтваряме маята във водата с 2 суп.лъжици брашно и оставяме на стайна температура...
Две кори и се нарязват по дължина на три широки равни ленти. В купа натрошаваме сиренето...
Стопляме прясното мляко. Размиваме маята в топло прясно мляко със захарта и 1 с.л брашно...
Пресявам си брашното в купа. Правя си кладенче. Размивам маята в топла водичка. Прибавям вече размитата мая...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | напред »
реклама
реклама