Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със заешко месо » рецепта Печен заек с гъша мас в йена стъкло

Печен заек с гъша мас в йена стъкло

Разпечатай

от готварската книга на Nikolai Lukov

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2 малки заека
1 с.л. соев сос
1/2 ч.ч. бира
1/2 ч.ч. вода
сол на вкус
млян черен пипер
2-3 скилидки чесън
1 малка глава лук
риган
чубрица
3-4 с.л. гъша мас

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Печен заек с гъша мас в йена стъкло

Заекът се нарязва на парчета, слага се в йена стъклото, поръсва се с подправките, добавят се бирата, водата и маста. Слага се във фурната на 200 градуса за 10-15 минути и после се намаля на 170 градуса. Печем до готовност. От течноста, която е останала се прави сос, като се добавят 1-2 с.л. царевично нишесте, а при нужда от течност можем да добавим малко бира. След като се сгъсти с него се полива месото, когато се сервира.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (2)


Аватар26 Януари 2013
Нина Райчева
Страшно апетитно изглежда!
Аватар07 Януари 2013
Nikolai Lukov
много добро предложение за обяд или вечеря



Ако желаете, може да сложите линк към Печен заек с гъша мас в йена стъкло


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама