Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със заешко месо » рецепта Печен заек с гъша мас в йена стъкло

Печен заек с гъша мас в йена стъкло

Разпечатай

от готварската книга на Nikolai Lukov

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2 малки заека
1 с.л. соев сос
1/2 ч.ч. бира
1/2 ч.ч. вода
сол на вкус
млян черен пипер
2-3 скилидки чесън
1 малка глава лук
риган
чубрица
3-4 с.л. гъша мас

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Печен заек с гъша мас в йена стъкло

Заекът се нарязва на парчета, слага се в йена стъклото, поръсва се с подправките, добавят се бирата, водата и маста. Слага се във фурната на 200 градуса за 10-15 минути и после се намаля на 170 градуса. Печем до готовност. От течноста, която е останала се прави сос, като се добавят 1-2 с.л. царевично нишесте, а при нужда от течност можем да добавим малко бира. След като се сгъсти с него се полива месото, когато се сервира.


Продукти: заек, соев сос, бира, вода, сол, черен пипер, чесън, лук, риган, чубрица, гъша мас

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »

Подгответе диетата си за сезона на колоезденето

Подгответе диетата си за сезона на колоезденето

Зимата вече си тръгва, така че скоро ще настъпи сезонът на колоезденето. Ето нашите съвети как да нагласите хранителния си режим по подходящ начин. Наясно сме, че единствено с диета няма да станете победители в Тур дьо Франс.
още »

Топ 9 на най-добрите съвети как да спестим от храна

Топ 9 на най-добрите съвети как да спестим от храна

Една от стоките, която е необходима за всички ни всеки ден, е храната. Няма как да изберем да не си купим или да не се храним.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (2)


Аватар26 Януари 2013
Нина Райчева
Страшно апетитно изглежда!
Аватар07 Януари 2013
Nikolai Lukov
много добро предложение за обяд или вечеря



Ако желаете, може да сложите линк към Печен заек с гъша мас в йена стъкло


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама