Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със заешко месо » рецепта Паниран заек с рулца от тиквички, пълнени с катък, чесън и копър
Паниран заек с рулца от тиквички, пълнени с катък, чесън и копър

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
заешко месо (към килограм)
2 тиквички
3 яйца
2 домата
катък
чесън
копър
Нарязано на порции или хапки заешкото месо се сварява. След като изстине се панира, като първо се потапя в разбитите яйца с малко черен пипер и после в готовата суха панировка. Тиквичките са запържени и навити на рулца. Плънката за тях е домашен катък със сирене, счукан чесън и ситно нарязан копър.
Още рецепти за Ястия със заешко месо
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран заек с рулца от тиквички, пълнени с катък, чесън и копър
От форум:
От друг сайт: