Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със заешко месо » рецепта Паниран заек с рулца от тиквички, пълнени с катък, чесън и копър
Паниран заек с рулца от тиквички, пълнени с катък, чесън и копър
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
заешко месо (към килограм)
2 тиквички
3 яйца
2 домата
катък
чесън
копър
Нарязано на порции или хапки заешкото месо се сварява. След като изстине се панира, като първо се потапя в разбитите яйца с малко черен пипер и после в готовата суха панировка. Тиквичките са запържени и навити на рулца. Плънката за тях е домашен катък със сирене, счукан чесън и ситно нарязан копър.
Още рецепти за Ястия със заешко месо
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран заек с рулца от тиквички, пълнени с катък, чесън и копър
От форум:
От друг сайт: