Свински филенца с моцарела и сушени домати
Смесваме горчицата и пестото заедно с мазнината, черния пипер (при необходимост и сол) и разбъркваме добре...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо
Смесваме горчицата и пестото заедно с мазнината, черния пипер (при необходимост и сол) и разбъркваме добре...
Нарежете и запържете месото в малко мазнина. Добавете нарязаните лук и чушка...
Смесете продуктите за марината и сложете пържолите в нея. Разбъркайте ги добре...
Поркетата е традиционно ястие, широко разпространено в централна Италия. Тo изглежда като цяло прасе (с кожата), обезкостенo, осоленo и изпълненo с части от тялото на прасето. За производството си ние използваме предимно месо от женски свине, внимателно подбрани според спецификацията на италианската поркета. Поркетата се яде гореща или студена, нарязана на филийки като основно ястие, и като пълнеж за сандвичи, което позволява по-широкото и приложение и я прави особено подходяща за разширяване на асортимента Ви.
Гювечът се намазва отвътре с олио. Дъното му се покрива с нарязаната на ленти осмянка...
Месото се нарязва на порции и в подходящ съд се смесва с подправките. Слага се в плика...
Свинското месо се начуква и овкусява със солта, черния пипер и кимиона. Върху всяка пържолка...
Свинското месо за овкусява с подправките и се нарежда в подходяща тава...
Свинското месо се запържва. Лукът и морковът, нарязани на дребно, се задушават в същата мазнина...
Лукът и празът се нарязват и запържват в маслото, след което се добавя и нарязаното месо...
Нарязваме месото на малки парченца - за шишчета. Нарязваме лука, гъбите и чушките на едро...
Месото се нарязва на парчета. Овкусява се с подправки по избор. Нанизват на шишчета...
Започваме с обработката на месото. Първо го нарязваме на големи парчета напречно...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | напред »
реклама