Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Пържоли на фурна с ананас и гъбки

Пържоли на фурна с ананас и гъбки

Разпечатай

от готварската книга на Rusiana Mihaylova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 кг свинско месо за пържоли
200 г пресни печурки
2-3 шайби ананас от консерва или пресен
2 с.л кисело мляко
1 ч.ч прясно мляко
1 с.л брашно
сол, черен пипер и кимион на вкус
2-3 стръка пресен магданоз
60 г масло
олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пържоли на фурна с ананас и гъбки

Свинското месо за овкусява с подправките и се нарежда в подходяща тава. Върху свинското месо за нареждат нарязаните шайби ананас. Полива се с малко мазнина и се запича леко в предварително загрята фурна. През това време разтопяваме маслото, запържваме в него нарязаните печурки. Киселото и прясното мляко се разбиват докато се смесят добре и се прибавят към златистите печурки. Сосът се бърка докато лекичко започне да се посгъстява. След това с него се заливат вече запечените леко пържолки. Пече се на 200 градуса за около 25-30 минути. След готовност се поръсва със пресния скълцан магданоз.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Защо да поръчваме кухня по поръчка

Защо да поръчваме кухня по поръчка

В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Пържоли на фурна с ананас и гъбки


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама