Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свинско месо с грах
Свинско месо с грах

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
300 г свинско месо, нарязано на кубчета
1 буркан стерилизиран грах
1 глава лук
1 бр. морков
3 бр. домати
1 с.л. брашно
1 ч.л. червен пипер
2 с.л. олио
1/2 връзка копър
3-4 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
Свинското месо се запържва. Лукът и морковът, нарязани на дребно, се задушават в същата мазнина и малко вода. Прибавят се доматите, обелени и също нарязани на дребно и ястието се задушава, докато се поизпари течността. Прибавят се брашното, червеният пипер, грахът и нарязаният на ситно чесън. Долива се малко гореща вода, ястието се овкусява и се оставя да ври 10-15 минути. След отстраняването му от огъня се поръсва със ситно нарязания копър.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Свинско месо с грах
От форум:
От друг сайт:
Марияна Желева