Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свинско с грах в гювече
Свинско с грах в гювече

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 буркан грах
1 червена чушка
1 домат
1-2 моркова
1 глава лук
500 г свинско месо
300 мл вода
чубрица
черен пипер
сол
1 ч. л. червен пипер
2 с. л. брашно
Нарежете и запържете месото в малко мазнина. Добавете нарязаните лук и чушка. След пет минути прибавете настърганият домат и подправките, и пържете още няколко минути.
Полуготовото месо със зеленчуците, разпределете в гювечета (4 бр.), покрийте с граха и нарязаните на колелца моркови.
Разбийте брашното с водата и го разпределете в гювечетата. Сложете капачетата и печете на 200 градуса, за около 40-50 минути.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Свинско с грах в гювече
От форум:
От друг сайт: