Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свинско с грах в гювече
Свинско с грах в гювече

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 буркан грах
1 червена чушка
1 домат
1-2 моркова
1 глава лук
500 г свинско месо
300 мл вода
чубрица
черен пипер
сол
1 ч. л. червен пипер
2 с. л. брашно
Нарежете и запържете месото в малко мазнина. Добавете нарязаните лук и чушка. След пет минути прибавете настърганият домат и подправките, и пържете още няколко минути.
Полуготовото месо със зеленчуците, разпределете в гювечета (4 бр.), покрийте с граха и нарязаните на колелца моркови.
Разбийте брашното с водата и го разпределете в гювечетата. Сложете капачетата и печете на 200 градуса, за около 40-50 минути.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Свинско с грах в гювече
От форум:
От друг сайт: