Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свински пържоли в зелев лист
Свински пържоли в зелев лист

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
6 бр. свински пържоли
1-2 бр. моркови
4-5 бр. големи гъби
6 бр. кисели зелеви листа
1 с. л. горчица
сол
черен пипер
1-2 ч. л. сос
1 с. л. майонеза
марината:
1 с. л. горчица
1 с. л. майонеза
сол и пипер
сос "Уорчестър"
Смесете продуктите за марината и сложете пържолите в нея. Разбъркайте ги добре и оставете за 30 минути в хладилника.
Нарежете гъбите и морковите. Разстелете зелев лист. Сложете една пържола (както си е с марината). Наредете върху нея от гъбите и морковите. Завийте като сарма и поставете в намаслена тава. Направете и останалите пържоли. Наредете всички пържоли и сипете малко вода. Завийте с фолио и печете около два часа в умерена фурна.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Свински пържоли в зелев лист
От форум:
От друг сайт:
Марияна Желева