Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свински хапки с лук и праз
Свински хапки с лук и праз

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500г свинско месо, нарязано на кубчета
1 глава лук
1 стрък праз
сол, черен пипер и кимион на вкус
щипка червен пипер
25 г масло
2 стръка пресен магданоз
50 мл червено вино
Лукът и празът се нарязват и запържват в маслото, след което се добавя и нарязаното месо, предварително овкусено с подправките. Добавя се червеният пипер и се разбърква. Оставя се около 5 минутки да се запържи добре, като се разбърква, след което се добавя и виното. Отново се оставя около 10 - 15 минутки на слаб огън, като се разбърква периодично. Хапките се сервират поръсени със скълцан пресен магданоз.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Свински хапки с лук и праз
От форум:
От друг сайт: