Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свинско със зеленчуци на тиган

Свинско със зеленчуци на тиган

Разпечатай

от готварската книга на Az-gotvia .bg

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

ЗА 4 ПОРЦИИ
1 опаковка MAGGI Малки Тайни Винен кебап
3-4 с.л. олио
1 глава лук
600 гр. свинско контра филе
2 моркова
2 големи картофа
1 малък патладжан
100 гр. глава целина
сол и черен пипер на вкус
2 стръка пресен естрагон (тарос)
магданоз за поръсване

Време за подготовка 10 мин.
Време за приготвяне 30 мин.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Свинско със зеленчуци на тиган

Пригответе фикса според указанието на опаковката. Нарежете месото на хапки, а зеленчуците на едри парчета.

Загрейте олиото и изпържете месото заедно с лука. Прибавете останалите зеленчуци и гответе 2-3 минути. Налейте фикса, овкусете със сол, пипер и естрагон, и разбъркайте.

Гответе на тих огън под капак докато месото омекне за около 20-25 минути. В края на готвенето махнете капака и усилете котлона, за да се изпари излишната течност и да се получи гъст сос.

Сервирайте ястието топло, поръсено със свеж магданоз.

Съвет: Ястието става чудесно, ако към него прибавите прясна чушка или броколи.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Защо да поръчваме кухня по поръчка

Защо да поръчваме кухня по поръчка

В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Свинско със зеленчуци на тиган


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама