Специалитет `Царска шатра`
Оформете пържолите на тънко и ги овкусете с подправката. За плънката задушете предварително гъбите...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Оформете пържолите на тънко и ги овкусете с подправката. За плънката задушете предварително гъбите...
Маслото се смесва с подправката и червения пипер и се намазва пилето отвътре. Пълни се с натрошеното сирене...
Бутчетата се запържват в малко мазнина. Добавя се лукът, след 3-4 минути и оризът...
Нарежете ребрата и ги сложете в марина от соев сос, мед, майонеза, черен пипер, чубрица и куркума...
Овкусяваме нарязаното на парчета агнешко месо. Нарязваме зеления лук и гьозума...
Пилето се измива и се осолява, намазва се с олио и подправки и се поставя на формата...
Това е една рецепта, която приготвих на Гергьовден за вечеря...
Измиваме старателно гъбите с вода и брашно или сол и вода. Изплакваме под течаща вода...
Измиваме агнешкото месо и нарязваме на порции. Слагаме в тавичка и посоляваме...
Приготвяме плънката по следния начин: Нарязваме на ситно пресния лук и го запържваме с малко олио...
Лещата се измива добре. Накисва се във вода. Зелените лук и чесън се нарязват на ситно...
Накиснете филиите хляб в студена вода и ги изцедете. Нарежете стръкчетата зелен лук...
Сипваме на дъното на гювечето малко олио. Слагаме парчето сирене. Подправяме го с черен пипер...
Картофите се обелват и се сваряват. След това се намачкват и се прибавя солта, черният пипер...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама