Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Печено агнешко върху канапе от зелен лук и гьозум
Печено агнешко върху канапе от зелен лук и гьозум

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 кг агнешко месо
3 връзки зелен лук
2 връзки гьозум
сол
черен пипер
вода
1 ч.ч. олио
Овкусяваме нарязаното на парчета агнешко месо. Нарязваме зеления лук и гьозума и ги поставяме в тавата, в която ще печем. Добавяме олиото и нареждаме месото. Доливаме малко вода. Слагаме фолио и печем на силна фурна за около 2 часа. За гарнитура използвах губи с ориз и моркови. Получи се страхотно.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Печено агнешко върху канапе от зелен лук и гьозум
От форум:
От друг сайт: