Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Печено агнешко върху канапе от зелен лук и гьозум
Печено агнешко върху канапе от зелен лук и гьозум

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 кг агнешко месо
3 връзки зелен лук
2 връзки гьозум
сол
черен пипер
вода
1 ч.ч. олио
Овкусяваме нарязаното на парчета агнешко месо. Нарязваме зеления лук и гьозума и ги поставяме в тавата, в която ще печем. Добавяме олиото и нареждаме месото. Доливаме малко вода. Слагаме фолио и печем на силна фурна за около 2 часа. За гарнитура използвах губи с ориз и моркови. Получи се страхотно.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Печено агнешко върху канапе от зелен лук и гьозум
От форум:
От друг сайт: