Тиквички със сирене и яйце на фурна
Измийте и разполовете тиквичките по дължина. Издълбайте сърцевината с помощта на лъжица...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Измийте и разполовете тиквичките по дължина. Издълбайте сърцевината с помощта на лъжица...
Кренвиршите се нарязват на лентички по дължина (4 лентички от кренвирш). Чушките се разрязват...
Запържваме нарязаните на ситно лук и гъби докато се задушат. Подправяме със сол и черен пипер...
Разрежете чушките от едната страна по дължина и ги разгърнете. Сложете от сиренето...
Чушките се обелват и се подреждат по стените на намазнена форма за кекс (с чашка в средата)...
Изчистената и размразена риба нарежете на парчета. Осолете я. Разбийте яйцата...
Белим картофите и сваряваме. Отцеждаме от водата, намачкваме и овкусяваме с 2 суп.лъжици зехтин, куркума...
Измиваме, почистваме лапада от средната жилка. Попарваме в гореща вода...
Бутчето се маринова 12 часа преди печене. Поставя се в тава. Чесънът се пресова и с него се намазва бутчето...
Оризът се сварява в подсолена вода. Каймата се запържва до полуготовност...
Булгурът се сварява и отцежда от излишната вода. Тиквичките се настъргват на дребно ренде...
Нарежете на ситно лука заедно с подправките, натрошените изцедени от водата филии хляб...
Едно много вкусно ястие, което става бързо. Подходящо е за хора, които избягват месото и за такива, които нямат проблеми със стомаха или черния дроб.
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама